АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Течност за стакла против замрзнување концентрат

Категорија Sonax Xtreme

Се користи за миење на ветробранското стакло во зимскиот период. Извонредна моќ на чистење и рапидно отстранување на нечистотиите благодарение на најновата динамичка технологија (SMART DYNAMICS TECHNOLOGY). Чисти со помалку циклуси на бришење и со помала потрошувачка. Погоден за механизмите со широко распрскување. 100% компатибилен со бојата, гумените и пластичните површини. Може да се меша со обична вода (со сите степени на тврдост) благодарение на анти-бигор ефектот. Сега достапен со свеж мирис. Не предизвикува одблесоци и слепи точки кај дифузерите на фаровите. Исто така, погоден за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Ја одржува гумата еластична. Како работи најновата динамичка технологија: специјално развиените и силни сурфактанти ја минимизираат тензијата на водената површина за многу кратко време. Со тоа, нечистотијата се разградува и веднаш се отстранува. Супер моќ на чистење со само неколку циклуси на бришење и намалена потрошувачка на самата течност.

Нето: 5 l
Арт. бр. 232 505

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • philips
  • praxis
  • versaco
  • superhelp