АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Течност за стакла против замрзнување – подготвено за употреба

Категорија Sonax Xtreme

Течност за стакла подготвена за употреба против смрзнување базирана на најновата динамичка технологија (Smart Dynamics Technology) која се долева во резервоарот за течност за стакла во зимскиот период. Извонредна моќ на чистење и рапидно отстранување на нечистотиите. Чисти со помалку циклуси на бришење и со помала потрошувачка. Погодна за распрскувачите. Компатибилна со бојата и пластиката. Ја одржува гумата еластична. Сега достапна и со свеж мирис. Доаѓа во еколошко пакување кое лесно се рециклира. Како работи најновата динамичка технологија: специјално развиените и силни сурфактанти ја минимизираат тензијата на водената површина за многу кратко време. Со тоа, нечистотијата се разградува и веднаш се отстранува. Супер моќ на чистење со само неколку циклуси на бришење и намалена потрошувачка на самата течност.

Нето: 3 l
Арт. бр. 232 441

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • versaco