АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Чистач на стакло Нано Про

Категорија Sonax Xtreme

Екстремно моќен чистач за сите стаклени површини во внатрешноста и надворешноста на возилото. Остава невидлив нано слој на третираните површини, кој овозможува брзо бегање на водата и нечистотиите од стаклото. Го олеснува чистењето на стаклата.

Нето: 500 ml
Арт. бр. 238 241

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • praxis
  • falcon
  • aroma