АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем чистач на Внатрешност

Категорија Sonax Xtreme

Специјализирано формулиран чистач за одржување на хигиената во возилото и домот. Моќната формула овозможува интензивна хигиена и неутрализирање на несаканите миризби. Брзо ги отстранува дури и најзакоравените дамки и нечистотии од внатрешноста на возилото, тапацираните седишта, кровот итн. Нечистотиите се отстрануваат нежно но ефикасно. Инкорпорираниот неутрализатор на лоши миризби истовремено ги елиминира миризбите од цигари, животни и другите непријатни миризби, оставајќи чиста свежина во возилото и домот.

Нето: 500 ml
Арт. бр. 221 241

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • praxis
  • sonax
  • versaco