АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX XTREME Чистач на кабина - мат ефект

Категорија Sonax Xtreme

Ги чисти и одржува сите пластични делови на втрешноста на возилото. Штити и од електростатични промени и со тоа ја отстранува и нечистотијата. Ја обновува и одржува матирана и структурирана површината (нежен ефект). Остава пријатен и свеж мирис. Без силикон и без течност.

Нето: 300 ml
Арт. бр. 283 200

Нето: 500 ml
Арт. бр. 283 241

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • aroma