АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрим Чистач за синтетика и плиш

Категорија Sonax Xtreme

Нежен и потполн чистач на синтетика и Алкантра - плиш. Ги чисти сите видови на текстил, во внатрешноста на возилото: седишта, тапацир, навлаки за седишта, како и осетливите површини. Истовремено, се отстрануваат тешките непријатни мириси на цигари, домашни миленици и др., брзо и долготрајно. Производот остава пријатна арома по употребата. Ги освежува боите, и не остава дамки.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 206 141

Нето: 400 ml
Арт. бр. 206 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • philips
  • praxis
  • aroma
  • sonax