АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрим Пена за заштита на кожа, Nano Pro

Категорија Sonax Xtreme

Чисти и заштитува од наслаги на седиштето во комбињата, ентериерите и сите површини од кожа. Отстранува нечистотии, масла, мрснотии и ја остава кожата импрегнирана. Одговара за сите бои на кожа. Пената е екстремно добра како за мазни кожи, така и за кожни завршетоци со дупчиња. Ја враќа миризбата на нова кожа. Не е за текстил.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 289 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • philips
  • falcon