АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Чистач на бандажи потполн ефект

Категорија Sonax Xtreme

 

Безкиселински моќен чистач на сите лесни алуминиумски и челични бандажи. Исто така, ги отстранува нечистотиите од хромираните и полирани бандажи – брзо и лесно. Иако производот е многу нежен кон површините, бандажите повторно го добиваат својот оригинален нов изглед за кратко време. Не ги оштетува бандажите и шрафовите. Со иновативен индикатор за активност.

Нето: 500 ml
Арт. бр. 230 200

Нето: 750 ml
Арт. бр. 230 400

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • sonax
  • praxis