АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Заштитувач на Бандажи

Категорија Sonax Xtreme

Дава долготраен транспарентен заштитен слој. Ги заштитува бандажите од таложење на нечистотии. Го забрзува и поедноставува нивното чистење. Солта, водата и нечистотиите едноставно одлетуваат како капки. Само нанесете рамномерно – и готово! За челични, алиминиумски и хромирани бандажи. Достапан и како сет со 4 крпи за полирање или како единечен производ.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 236 100

Нето: 250 ml
Арт. бр. 236 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • falcon
  • philips
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • aroma
  • bell