АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Екстрем Спреј за сјај на Гуми

Категорија Sonax Xtreme

SONAX Екстрем спрејот за сјај на гуми овозможува „влажен“ изглед и долготраен богат висок сјај на гумите. Истовремено врши одржување на гумата и доколку се нанесува редовно – заштитува од формирање на пукнатини, предвремено абење, губење на бојата и менување на бојата на гумата во кафена. Длабокиот црн изглед трае неколку недели. Погоден за сите типови на гуми. Извонредно лесно нанесување: Напрскајте тенок слој и дозволете да делува.

Нето: 400 ml
Арт. бр. 235 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • falcon
  • aroma
  • bell
  • praxis
  • versaco
  • philips
  • superhelp