АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Универзален подмачкувач SX90 со распрскувач

Категорија Техничка Серија

 

Идеално средство за решавање на проблемите во автомобилскиот сектор, домаќинството, хоби секторот и техничките сервиси. Ги разлабавува рѓосаните или закоравени делови (како завртки, навртки) и ги заштитува од повторна корозија. Обезбедува безшумно движење на бравите, заклучувачките цилиндри, пружините и металните шини. Ги елиминира чкрипавите звуци кај прозорците, вратите и шарките. Ги заштитува, подмачкува и одржува чувствителните делови на електричните алати и мотори, механизми, апарати за домаќинство и машини. Ги чисти, заштитува и подмачкува ланците и запчаниците на моторите и велосипедите. Може да се користи и како контакт спреј кај системите за палење, ја растерува влагата, ги одржува електронските компоненти, чисти и оневозможува појава на електрични споеви. Го отстранува катранот, лепливите остатоци и етикетите. Доаѓа со додаток за распрскување. Можност за два начина на распрскување со едноставно додавање на тенкиот распрскувач за недостапните места.

Нето: 100 мл
Арт. бр. 474 100

Нето: 100 мл
Арт. бр. 474 600

Нето: 400 мл
Арт. бр. 474 400

Нето: 400 мл
Арт. бр. 474 541

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • philips
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • sonax