АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Универзален подмачкувач SX90

Категорија Техничка Серија

 

Идеално средство за решавање на проблемите во автомобилскиот сектор, домаќинството, хоби секторот и техничките сервиси. Се користи за чистење на кородираните места со оневозможување на понатамошно рѓосување. Ефикасно ги елмиинира чкрипавите звуци, заштитува, подмачкува и ги одржува деликатните делови и механизми. Исто така, се препорачува за чистење и одржување на оружје, фини мејанички алати и машини. Го разградува и отстранува катранот, остатоците од лепак и етикетите.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 474 200

Нето: 400 мл
Арт. бр. 474 300

Нето: 400 мл
Арт. бр. 474 441

Нето: 5 л
Арт. бр. 474 505

Нето: 200 л
Арт. бр. 474 900

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • versaco