АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Универзално MoS2 масло

Категорија Техничка Серија

 

Идеално средство за решавање на проблемите во автомобилскиот сектор, домаќинството, хоби секторот и техничките сервиси. Ги разлабавува рѓосаните или заглавени компоненти (завртки, нарвтки и прекинувачи) и ги заштитува од понатамошна корозија. Обезбедува слободно движење на бравите, заклучувачките механизми, шините, пружините и металните делови. Ги елиминира чкрипавите звуци кај прозорците, вратите и шарките.
Ги заштитува, подмачкува и одржува чувствителните делови на електричните алати и мотори, механизми, апарати за домаќинство и градинарските машини. Исто така, погоден за чистење и одржување на оружје, фини механички инструменти и машини. Ги чисти, заштитува и подмачкува ланците и запчаниците на моторите и велосипедите. Може да се користи и како контакт спреј кај системите за палење, ја растерува влагата, ги одржува електронските компоненти чисти и оневозможува појава на електрични споеви. Го отстранува катранот, лепливите остатоци и етикетите.


Нето: 300 мл
Арт. бр. 339 100

Нето: 300 мл
Арт. бр. 339 200

Нето: 400 мл
Арт. бр. 339 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 339 505

Нето: 60 л
Арт. бр. 339 805

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • praxis
  • sonax
  • versaco
  • philips