АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Спреј за одржување на Ланци

Категорија Техничка Серија

Ги чисти, заштитува и трајно ги подмачкува ланците. Го минимизира нивното абење и ги заштитува од корозија. Обезбедува смирена работа на сите движечки делови. Има извонредна моќ на навлегување и припојување. Има ефект на поместување на влагата. Можност за два начина на распрскување со едноставно додавање на тенкиот распрскувач за недостапните места.


Нето: 100 мл
Арт. бр. 476 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • praxis
  • versaco