АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Силиконски спреј со распрскувач

Категорија Техничка Серија

Подмачкувач за возила и за домаќинство. Подмачкува, одржува и заштитува гума, пластика, дрво и метал. Ги оневозможува чкрипавите звуци. Погоден за подмачкување на автомобилски антени, сончеви покриви, шини на седишта, зглобови, фиоки, затворачи, патенти итн. Немрсната силиконска облога има ефект на одбивност на водата и обезбедува особена чистина на подмачканите места. Транспарентна боја и неутрален мирис. Можност за два начина на распрскување со едноставно додавање на тенкиот распрскувач за недостапните места.

Нето: 100 мл
Арт. бр. 348 100

Нето: 300 мл
Арт. бр. 348 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • bell