АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Одвијач

Категорија Техничка Серија

Ги разлабавува закоравените и рѓосани делови како завртки, навртки и зглобови. Заштитува од корозија и ги подмачкува сите движечки делови. Без киселина. Не влијае на бојата, стаклата и гумата.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 472 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • praxis
  • aroma
  • philips