АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Подмачкувач за брави

Категорија Техничка Серија

Ефективно средство за одржување и подмачкување на системите за заклучување и бравите. Го одржува заклучувачкиот систем функционален. Ја инфилтрира влажноста, одржува, подмачкува, заштитува од рѓосување, и од влажнење. За возила и домаќинство. Безбоен.

Нето: 50 мл
Арт. бр. 375 100

Нето: 50 мл
Арт. бр. 375 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • philips
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • praxis