АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на мотор

Категорија Техничка Серија

Брзо и темелно ги чисти сите типови на мсло во моторниот простор на возилата, машините и склопните места и алати. Производот има извонредна моќ на навлегување, што му овозможува негово пенетрирање до дури најнедостапните точки. Без фосфати. Без растворувачи.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 543 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • praxis
  • bell
  • aroma