АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на мотор

Категорија Техничка Серија

Високо сјаен заштитувач за заштита на моторот, склопувачките делови, цревата и електронските кабли од нечистотии и влага. Формулиран за задржување на вредноста на моторот на возилото. Формира комплетно транспарентен заштитен слој, кој е отпорен на хемикалии и оштетувања.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 330 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • philips