АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Запечатувач за ладилници и заштитувач

Категорија Техничка Серија

Средство за брзо поправање и запечатување на малите дупки кај сите системи на ладилници (исто и за ладилниците со накрсен проток со високи перформанси) и црева. Не влијае на пластиката, дихтунзите и металот. Исто така, делува превентивно кај сите вообичаени комерцијални ладилници. Ги запечатува малите и линиски дупки, дури и пред истекувањето на течноста.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 442 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • aroma