АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Монтажна паста за ауспух

Категорија Техничка Серија

Со SONAX монтажната паста за ауспух, новите компоненти може брзо и лесно да се монтираат и фиксираат на системот за издувни гасови. Овозможува спојувачките конектори да бидат апсолутно затегнати. Без азбест и отпорна на екстремни температури.

Нето: 170 мл
Арт. бр. 552 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • sonax
  • bell
  • versaco
  • superhelp