АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Паста за репарирање на ауспух

Категорија Техничка Серија

Ги запечатува малите дупки и протекувања во системот за издувни гасови брзо, долготрајно и апсолутно цврсто. Без азбест и отпорна на екстремни температури.

Нето: 200 мл
Арт. бр. 553 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • sonax
  • praxis