АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сет за репарација на ауспух

Категорија Техничка Серија

Сетот се состои од SONAX Паста за репарирање на ауспух и специјална лента од стаклени влакна отпорна на високи температури. Запечатува поголеми дупки и протекувања во системот за издувни гасови брзо, долготрајно и апсолутно цврсто. Без азбест и отпорен на екстремни температури.

Нето: 200 мл
Арт. бр. 553 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • bell
  • superhelp
  • philips