АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Sonax Чистач на инџектор и карбуратор систем

Категорија Техничка Серија

 

За елиминирање на проблемите како што се тешкотии при палењето, трокирање незадоволителна реакција на вбризгувачите, губиток на енергија зголемена емисија на издувни гасови. Ја редуцира емисијата на издувни гасови сведувајќи ја границата на дозволеното. Ги чисти валканите системи за вбризгување на горивото и карбураторите, вентилите, свеќиците и останатите делови за пренос на горивото. Го отстранува јагленот и остатоците од согорувањето од вбризгувачите и од влезниот повеќестран вентил. При редовна употреба, средството помага системот за гориво да се ослободи од штетни наслаги. Погодно е за нови и постари возила со вбризгувачи на горивото. Исто така е погодно за сите бензински мотори и за сите типови на бензини. Содржи алкохол, спречувачи на корозија, подмачкувачи и растворувачи.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 519 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • versaco
  • bell
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • superhelp