АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на системот за гориво

Категорија Техничка Серија

 

Моќен адитив кој му помага на системот за гориво во постигнувањето на максимални перформанси. Го чисти карбураторот, доводните вентили, согорувачката комора, доводниот колектор, цилиндрите и клипните глави. Безбеден за сите компоненти на системот за гориво, ламбда сензорите и каталитичкиот конвертор.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 515 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • bell