АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Оловен додаток

Категорија Техничка Серија

Му овозможува помирна работа на моторот на безоловен бензин. Ги подмачкува вентилите и ги заштитува од абење и оштетување. Оневозможува губење на сила и оштетување на моторот. Одржува оптимална компресија на моторот.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 512 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • bell
  • philips
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • sonax