АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Намалувач на чадење

Категорија Техничка Серија

 

Ги оневомзожува прекумерните емисии на чад од издувниот систем кои резултираат од согорувањето во моторот. Вискозната формула ги запечатува протекувањата помеѓу нагризените делови во моторот, ја подобрува компресијата, го намалува звукот на моторот и го зашитува од оштетувања.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 517 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • philips