АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Потхранувач на масло

Категорија Техничка Серија

 

Формулиран за да ја намали потрошувачката на моторно масло и да го продолжи работниот век на моторот со намалување на триењето. Помала фрикција и абење преку OMC 2. Против триечките лубриканти формираат отпорен подмачкувачки слој на сите подмачкувачки и лизгачки површини. Ја одржува флексибилноста на дихтунзите и капаците на вентилите. Ја одржува вискозноста на маслото на стабилно ниво. Го олеснува работењето на моторот. Значително ја намалува потрошувачката на масло и гориво, абењето, што доведува до помали оштетувања.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 516 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • philips
  • falcon
  • aroma
  • superhelp