АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на дизел системи

Категорија Техничка Серија

 

Овозможува оптимално согорување, го штеди горивото и ја зголемува оперативната сигурност. Наменет е за сите дизелски мотори. Може да се користи како превентива но и како решение за некој проблем. Нема повеќе тропање при работа во место. Се постигнува оптимална работна моќ на моторот. Ги отстранува наслагите од вбризгувачите компоненти и од местата на клипното согорување. Го чисти комплетниот систем за гориво. Штити од корозија и формирање на наслаги. Ја намалува емисијата на издувни гасови. Го намалува вшмукувањето на вода и овозможува стабилна нафтена деривација.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 518 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • aroma
  • superhelp
  • philips
  • versaco
  • bell
  • sonax
  • falcon