АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Дизел Заштитувач за нови системи

Категорија Техничка Серија

 

Нов активен дизел-системски третман за сите дизел горива. Посебно развиен и формулиран за потребите на современите common rail дизелски системи. Употреблив на сите типови на дизел мотори. Го поддржува дизелскиот систем при тешките услови на работа. Особено погоден за дизел горивата сиромашни со сулфур. Концентрирана формула базирана на агресивни состојки против создавање наслаги, како и агенси против корозија. Не содржи сулфур, фосфор, метали и киселини.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 521 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • aroma
  • falcon
  • praxis
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • bell