АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Прочистувач на мотор

Категорија Техничка Серија

 

Ова средство безбедно ги отстранува наслагите од глеѓ и кал од вратрешните компоненти на машината. Напредната формула освен што чисти исто така и подмачкува.
Темелно ги отстранува и ги оддалечува остатоците од кал и глеѓ за подобро подмачкување. Го растворува и го разредува високо оксидираното масло, при што го спречува загадувањето на новото масло. Озвозможува оптимален работен век и ефикасност на моторот. Ги заштитува внатрешните делови на моторот и го намалува триењето на маслото. Овозможува оптимална работна способност на машината. Го намалува трошењето на маслото. Ја обновува компресијата и работната моќ на моторот. Го заштитува маслото и неговата градација. Овозможува правилно работење на пумпата за масло и правилен проток на маслото.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 511 200

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • versaco
  • falcon
  • aroma
  • praxis
  • superhelp
  • philips
  • bell