АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Внатрешност и стакло

Sonax има развиено производство на совршени производи за внатрешноста на автомобилот.
Од средства за чистење на ветробранското стакло до разни пени за навлаките. Да би се осигурил совршен видик низ прозорите на автомобилот Sonax нуди совршени средства за миење на стаклата кои се без конкуренција во својата класа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • bell
  • versaco
  • falcon
  • sonax