АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:50 Red Summer

 

Моќен концентрат за течност за стакла. Нечистотиите и дамките се отстрануваат за само неколку секунди. Толерантен кон бојата, гумата и пластиката. Соодветен за сите типови на механизми за распрскување. Исто така, идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Содржи адитив за горчлив вкус за заштита од проголтување и уште поголема безбедност на децата. Се меша со 2,5 литри вода.

Нето: 50 мл
Арт. бр. 266 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • praxis
  • philips
  • bell
  • superhelp