АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:100

Силен концентрат за течност за стакла наменет за летниот период. Само 25 мл од концетратот се разредуваат со 2,5 литри вода.

Нето: 25 мл
Арт. бр. 371 000

Нето: 25 мл
Арт. бр. 371 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • falcon
  • philips
  • versaco
  • superhelp
  • aroma
  • praxis