АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:100 – Трио

Силен концентрат за течност за стакла наменет за летниот период достапен во 3 различни мириси: Јаболко, Лимон и Red Summer. Едноставен за употреба. Целата содржина (25 мл) од концетратот се разредува со 2,5 литри вода. Особено практичен и може да се носи секогаш и секаде.

Нето: 3 х 25 мл
Арт. бр. 373 000

Нето: 3 х 25 мл
Арт. бр. 373 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • philips
  • bell
  • versaco
  • falcon