АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:100

 

 

Силен концентрат за течност за стакла наменет за летниот период. Само 25 мл од концетратот се разредуваат со 2,5 литри вода. Ги отстранува инсектите, маслото, силиконот и опасните заслепувачки нечистотии без оставање на траги. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект на елиминирање на одблесокот. Идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Со свеж мирис. Доаѓа во практично пакување со дозер. Без фосфати.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 371 141

Мирис: Jаболко
Нето: 250 ml
Арт. бр. 372 141

Мирис: Лимон
Нето: 250 ml
Арт. бр. 373 141

Мирис: Red Summer
Нето: 250 ml
Арт. бр. 266 141

Мирис: Зелен лимон
Нето: 250 ml
Арт. бр. 386 141

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • falcon
  • sonax
  • bell