АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:100 Лимон

 

Силен концентрат за течност за стакла наменет за летниот период. Само 25 мл од концетратот се разредуваат со 2,5 литри вода. Ги отстранува инсектите, маслото, силиконот и опасните заслепувачки нечистотии без оставање на траги. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект на елиминирање на одблесокот. Идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Без фосфати.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 260 200

Нето: 1 л
Арт. бр. 260 300

Нето: 25 л
Арт. бр. 260 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 260 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • bell
  • philips
  • sonax
  • superhelp
  • versaco