АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:3 - Зелен лимон

 

Концентрат за течност за стакла наменет за летниот период. Ги отстранува инсектите, маслото, силиконот и опасните заслепувачки нечистотии без оставање на траги. Компатибилен со бојата, гумите и пластиката. Има максимална компатибилност со површините. Соодветен за механизмите за распрскување. Содржината на пакувањето разредена со вода дава 12 литри течност за стакла со свеж мирис на Зелен лимон.

Нето: 3 л
Арт. бр. 386 400

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • aroma
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • philips
  • versaco