АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Концентрат за Течност за стакла 1:7

Концентрат за течност за стакла и за миење фарови наменет за летниот период. Брзо ги отстранува инсектите, маслото, прашината, силиконот и другите проблематични наслаги од ветробранското стакло или од фаровите. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект за елиминирање на одблесокот направени од поликарбонати. Идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Со свеж мирис. Без фосфати.

Мирис: Лимон
Нето: 2 л
Арт. бр. 260 541

Мирис: Red Summer
Нето: 2 л
Арт. бр. 266 541

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • bell
  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • aroma