АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Течност за стакла – подготвена за употреба

 

Течност за стакла подготвена за дополнување во резервоарите за течности за ветробранско стакло и фарови, наменета за летниот период. Брзо ги отстранува инсектите, маслото, прашината, силиконот и другите проблематични наслаги од ветробранското стакло или од фаровите. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект за елиминирање на одблесокот направени од поликарбонати. Идеален за високо квалитетните Xenon фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Со свеж мирис.
Без фосфати.

Мирис: Лимон
Нето: 5 л
Арт. бр. 260 500

Мирис: Red Summer
Нето: 5 л
Арт. бр. 266 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • bell
  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • superhelp