АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на тапацир

Чистач за внатрешноста кој ја отстранува и најтврдокорната нечистотија од внатрешните тапацирани делови на возилата. Има пријатен и свеж мирис, еколошки и без разредувач.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 321 200

Нето: 10 л
Арт. бр. 321 605

Нето: 200 л
Арт. бр. 321 900

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • philips
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • sonax