АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Марамици за внатрешност

Ги чистат сите внатрешни површини во возилото. Инструмент табла, прагови на врати, седишта, тапацири и кожа. Се употребуваат во возилото и во домот.

Нето: 10 парчиња
Арт. бр. 415 900

Нето: 25 парчиња
Арт. бр. 412 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • philips
  • bell