АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпа за внатрешност – чисти и вози

Се користи за брзо и лесно чистење на внатрешноста на возилото. Погодна за сите мазни и рапави површини како на пример кокпит, покрив, пластика, под, седишта, тапацир и кожа. Чисти без оставање на траги и дамки. Не е потребно понатамошно пребришување. Идеална за брзо чистење. Една крпа е доволна за цело возило.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 413 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • aroma