АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на непријатни миризби

Го отстранува никотинот и други непријатни миризби во возилото и во домот. Непријатните миризби се неутрализираат. Погоден за мебел, седишта, за подните теписони, навлаки, текстил, чевли, облека, а е погоден и како освежувач на простории. Свеж, пријатен и долготраен мирис.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 292 241

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • superhelp
  • philips
  • bell