АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на клима антибактериски

Системите за климатизација се идеално место за акумулирање на бактерии, мувла и други микроорганизми. Овие може да доведат до непријатни миризби и да предизвикаат алергиски реакции. SONAX Чистачот на клима брзо и лесно го дезинфицира системите за вентилација и испарување. Елиминира 99,9% од бактериите, мувлата и другите микроорганизми, со што оневозможува предизвикување на алергиски реакции. Ги отстранува непријатните миризби – неговиот свеж мирис продуцира пријатна атмосфера во возилото. Особено лесен и брз за употреба. Употребата не предизвикува напор и возилото може повторно да се користи за 15 минути.
Употребувајте ги дезинфектантите безбедно.
Секогаш прочитајте ја етикетата и информациите за производот пред употребата.

Нето: 150 мл
Арт. бр. 323 100

Мирис: Зелен лимон
Нето: 150 мл
Арт. бр. 323 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • philips