АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на внатрешноста на возилото

Моќен пенлив специјален чистач за отстранување на јаки нечистотии од седиштата, ентериерот и подните теписони. Навлегува длабоко во ткаенината и ги освежува боите. Може лесно да се вакумира и чисти.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 306 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • philips