АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Пена за чистење тапацир без гас под притисок

Моќна пена со специјални својства на чистење која ги отстранува дури најтврдокорните дамки од теписоните, тапацирите, кровот и текстилните површини во возилото. Делува длабоко во влакната на материјалот и ги освежува боите без оставање на траги. Лесно се отстранува со употреба на правосмукалка.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 306 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • philips