АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на дамки

Брзо и нежно ги разградува дури и најзакоравените дамки како маслото и катранот од текстилните, тапацираните, теписонските површини и навлаките, без оставање на траги. Ги отстранува и остатоците од лепак и стикерите.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 653 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 653 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • aroma
  • falcon