АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на стакло

Чистач на стакло за безпрекорен преглед. Инстантно го чисти стаклото и фаровите од инсекти, нечистотии, наслаги од издувни гасови и никотин. Брзо и лесно ги разградува слоевите и наслагите од никотин од внатрешноста на стаклата, како и од ретровизорите. Исто така, идеален за употреба во домаќинството за чистење на прозори и огледала. Без фосфати.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 338 241

Нето: 750 мл
Арт. бр. 338 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 338 505

Нето: 10 л
Арт. бр. 338 600

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • philips
  • versaco
  • aroma
  • superhelp