АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на стакло - стар

Моќен чистач со модерен овошен мирис наменет за стаклата, фаровите и ретровизорите на возилото. При надворешна употреба, производот ефикасно ги отстранува инсектите, маслото и наслагите од издувни гасови. При употреба во внатрешноста на возилото, брзо и лесно ги разградува наталожените нечистотии, никотинот и мрсните наслаги на стаклата. Исто така, идеален за употреба во домаќинството за чистење на прозори и огледала.

Нето: 750 мл
Арт. бр. 234 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • versaco
  • sonax